Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anketa: Spoelstra glavni krivac!

Prije nekoliko dana smo na našem portalu postavili prvi anketni sadržaj u kojem smo vas, naše èitatelje, pitali tko je glavni krivac za neoèekivano loše stanje Miamija u uvodu sezone.

U vrijeme pisanja ankete ekipa Heata je bila na omjeru od 9 pobjeda i 8 poraza, no nakon toga su ipak uspjeli ubilježiti dvije pobijede (doma su svladali Wizardse i Pistonse) i donekle popraviti stvar.

U anketi ste imali na izbor èetiri igraèa i glavnog trenera ekipa. Sudjelovalo je èak 514 èitatelja, a polovica njih je odluèila ‘objesiti‘ upravo Erika Spoelstru.

Drugi krivac je aktualni najkorisniji igraè lige LeBron James koji je dobio 24% glasova vaša glasova, a slijedi ga ‘izgubljeniDwyane Wade. Neki èitatelji su ipak odluèili da sve te skupocjene zvijezde trebaju pravog razigravaèa i da je glavni krivac Carlos Arroyo.

Zanimljivo, kao najmanjeg krivca od ponuðene petorke izbabran je neprepoznatljivi Chris Bosh od kojega se oèekuje veæi doprinos, posebice u obrambenom dijelu igru.

U meðuvremenu dogodile su se neke bitne stvari u Miamiju. Od naguravanja Jamesa sa ‘glavnim krivcem‘, pa do kritiènih sastanka u nadi da ‘Velika trojka’ vrati nadu floridskim navijaèima da su ipak oni broj jedan u ligi.

Kako god, Erik nije jednoglasno slavio, ali izbore bi osvojio, dobio je više od 50% glasova (259 od 514).

Latest Posts

NE PROPUSTITE