Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Antawn Jamison propušta poèetak sezone

Washington Wizardsi nikako ne mogu biti kompletni. Nakon što su gotovo dvije sezone igrali bez Gilberta Arenasa, u novu NBA sezonu krenut æe bez Antawna Jamisona koji je ozljedio rame i propustit æe slijedeæih 3 do 5 tjedana.

Jamison je ozlijedio rame u presezonskoj utakmici protiv Cleveland Cavaliersa prije 10 dana. Prve procjene glasile se da æe biti spreman za poèetak sezone, ali dodatni pregledi su to opovrgnuli te æe do potpunog zaljeèenja ipak trebati nešto više vremena. GM Wizardsa, Ernie Grunfeld juèer je izjavio kako dodatne pretrage pokazuju da desno rame mora mirovati neko vrijeme te pretpostavlja da Jamison neæe igrati u prvih 8 do 13 utakmica.

Najvažnija stvar je da nas èeka duga sezone“, izjavio je Jamison. “Imamo nekoliko novopridošlih igraèa koji æe me nadomjestiti dok me nema. Moja je zadaæa fokusirati se na oporavak kako bih se što prije vratio na teren.

Novopridošli igraèi o kojima Jamison prièa su šuter Mike Miller, razigravaè Randy Foye i krilni centar Fabricio Oberto koji æe u poèetku sezone igrati umjesto ozljeðenog Jamisona. Sva trojica su kvalitetni igraèi i daju optimizam Wizardsima da bi se mogli boriti za doigravanje.

Wizardse slobodno možemo nazvati ekipom koja ima najviše pehova. Prošle sezone Gilbert Arenas i Brendan Haywood gotovo ni nisu igrali, DeShawn Stevenson propustio je više od pola utakmica sezone dok je upravo Jamison bio jedan od rijetkih koji je bio zdrav te je odigrao 80 utakmica.  Ni Caron Butler nije bio lišen ozljeda te je u protekle tri sezone propustio 58 utakmica. Sve je to uzrok sezone s 19 pobjeda i 63 poraza, no Wizardsi se nadaju kako se prošla sezona, jedna od najgorih u povijesti ekipe, više neæe ponoviti te ove godine ciljaju na doigravanje. Naravno, ako ostanu svi zdravi. Ako…

Latest Posts

NE PROPUSTITE