Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ante Tomiæ neæe u Utah prije ljeta 2011. godine

NBA sastav Utah Jazza groznièavo traži zamjenu za Mehmeta Okura, turskog centra koji æe pauzirati najmanje šest mjeseci zbog rupture Ahilove tetive.

U košarkaškom klubu iz Salt Lake Cityja sjetili su se hrvatskog centra Ante Tomiæa, kojeg su birali u drugom krugu drafta 2008. godine.

Internetska stranica Realgm.com, pozivajuæi se na svoje višestruke izvore iz NBA organizacije, navodi da Tomiæ ipak neæe biti taj, i to stoga što je zimus potpisao troipogodišnji ugovor s madridskim Realom. U njemu, navodi se takoðer, stoji klauzula o otkupu ugovora NBA kluba koji drži prava na Tomiæa, a koja se ne može aktivirati prije završetka sezone 2010/2011.

To znaèi da bi Tomiæ u Salt Lake Cityju najranije mogao završiti u ljeto 2011. godine, dogovore li se tako, naravno, sve tri strane: Real, Utah Jazz i sam košarkaš.

Okur, predviðaju u klubu, neæe biti spreman za poèetak sljedeæe NBA sezone. Dok se ne vrati, Jazzeri æe se pod koševima krpati Ukrajincem Kirilom Fjesenkom i Grkom Kostom Koufosom, uz pomoæ krilnih centara Boozera i Kirilenka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE