Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Antetokounmpo i Parker riješili Bullse, Warriorsi svladali Knickse

Sinoć smo imali pet utakmica na NBA terenima. Antetokounmpo nastavlja igrati odlično, Spursi i dalje pobjeđuju u gostima, a JaVale McGee i Warriorsi su se poigrali s Knicksima.

Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 108:97

Bucksi su prekinuli niz od tri poraza zaredom pobjedom nad Bullsima kojima je ovo drugi poraz zaredom. Najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 30 poena, 14 skokova, tri dodavanja i tri ukradene. Jabari Parker je ubacio 28 poena, pet skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 21 poenom, tri skoka, tri dodavanja, dvije ukradene. Dwyane Wade je imao 20 poena, šest dodavanja i tri skoka.

New Orleans Pelicans – Indiana Pacers 102:95

Nakon poraza od Warriorsa, Pelicansi su upisali pobjedu nad Pacersima. Najbolji kod domaćina bio je Anthony Davis s 35 poena, 16 skokova i pet blokada. Jrue Holiday je imao double-double, 16 poena, 14 dodavanja i sedam skokova. Kod Pacersa najbolji je bio Myles Turner s 26 poena, osam skokova. Jeff Teague je dodao 21 poen, deset dodavanja i šest skokova.

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers 132:120

Fantastična večer Nuggetsa u kojoj je čak osam igrača imalo dvocifrene znamenke. Najbolji je bio Danilo Gallinari s 27 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Wilson Chandler je imao 17 poena, osam skokova i tri dodavanja i dvije ukradene. Kod Blazersa Damian Lillard je imao 40 poena, deset dodavanja i tri skoka. C.J. McCollum je imao 23 poena, četiri dodavanja, tri skoka i dvije blokade.

Phoenix Suns – San Antonio Spurs 92:107

Spursi nastavljaju s pobjedama na gostovanjima. Protiv Sunsa su ostvarili 14 pobjedu. Kawhi Leonard je imao 18 poena, deset skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Pau Gasol je imao 18 poena, devet skokova, tri dodavanja. Dragan Bender je odigrao 12 minuta, postigao je tri poena, tri skoka i jedno dodavanje. Devin Booker je imao 17 poena, pet dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Eric Bledsoe je imao 14 poena, pet dodavanja i četiri skoka.

Golden State Warriors – New York Knicks 103:90

Warriorsi su upisali 23 pobjedu u sezoni, a predvodio ih je Klay Thompson s 25 poena, pet skokova, četiri dodavanja. Kevin Durant je imao 15 poena, 14 skokova, osam dodavanja i dvije blokade. Treba izdvojiti i sjajnu večer JaValea McGee koji je imao 17 poena za 16 minuta igre. Kod Knicksa najbolji je bio Justin Holiday s 15 poena, šest ukradenih, tri dodavanja i dva skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE