Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Antetokounmpo potpisao još jedan ugovor

Iz SAD-a nam stižu vijesti da bi krilni igrač Milwaukee Bucksa i jedan od kandidata za igrača koji je najviše napredovao Giannis Antetokounmpo mogao potpisati još jedan ugovor i to sponzorski.

Grk bi ovog ljeta mogao potpisati ugovor za tenisice vrijedan između 8 i 10 milijuna po sezoni. Ne spominje se koju bi kompaniju reklamirao, ali trenutačno je vezan ugovorom za kompaniju Nike.

Antetokounmpo je u ovoj sezoni pokazao veliki napredak u igri, te je čak bio i kandidat za MVP-a, a fenomenalnu sezonu pored igara u playoffu je okrunio izborom u drugu petorku NBA lige.  Drugu petorku regularnog dijela NBA prvenstva pored Giannisa čine još Kevin Durant, Isaiah Thomas, Rudy Gobert i Stephen Curry.

Inače, Giannis je prije početka ove sezone potpisao novi ugovor s Bucksima i on će početi teći od iduće 2017/2018. sezone. Ugovor je duljine 4 godine vrijedan ukupno 100 milijuna dolara. Dakle, Grk će biti najplaćeniji igrač Bucksa u sljedećoj sezoni i vrlo vjerojatno jedan od 10 najplaćenijih igrača lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE