Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Anthony Bennett piše povijest

Jedna od najvećih grešaka koju su Cavsi ikada napravili, Anthony Bennett, postaje slobodan igrač, prema izvještajima “sveznajućeg” Adriana Wojnarowskog. Navodno se približava dogovoru sa svojim Timberwolvesima o otkupu ugovora i tako će postati prvi igrač koji neće kao prvi izbor na draftu odraditi svoj rookie ugovor do njegovog kraja.

Bennettova priča je počela sa UNLV sveučilištem gdje je bio jedan solidan igrač, ali ništa mnogo više. Međutim, očigledno su Cavsi vidjeli nešto što svi drugi nisu i birali su mladog Kanađanina svojim prvim izborom ali odmah su počeli problemi – Bennett se ozljedio na čak četiri mjeseca. Osim po ozljedi i lošoj igri, poznat je i po tome što je promašio svojih prvih 18 šuteva iz igre i tako odmah “pokazao” publici u Q-Areni što da očekuje od njega.

Kao dio razmjene za Kevina Lovea poslan je uz Andrewa Wigginsa, još jednog prvog picka iz Kanade, u Minnesotu gdje se našao u rotaciji iza igrača poput Nikole Pekovića, Gorgui Dienga i Adreiana Paynea koji su mu ostavili minimalan prostor za igru.

Ipak, on ima samo 22 godine i cijela karijera je pred njim, ali zauvijek će biti označen kao veliki bust i to zbog nečega na što on nije mogao da utječe – na to kada je biran na draftu. Gdje će Bennett otići, da li će tražiti angažman u NBA ligi ili će se oprobati kao i mnogi prije njega na nekom drugom kontinentu, nije poznato i sve ćemo to saznati u nadolazećim sedmicama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE