Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony će se angažirati oko dovođenja pojačanja u New York

Carmelo Anthony je bio gost prije početka baseball utakmice između New York Metsa i Los Angeles Dodgersa u petak navečer na stadionu Metsa Citi Fieldu. Nosio je kapu koja je na jednoj polovici imala logo New York Yankeesa a na drugoj Metsa. Družio se s igračima Metsa, Matt Harveyem, Noah Sydergaardom, Curtis Grandesenom i Jerry Blevinsom.

No, Carmelo nije htio podijeliti s novinarima svoje mišljenje o mogućem novom treneru Knicksa Jeffu Hornaceku.

Je li objavljeno ? Ne znam je li objavljeno“, rekao je Carmelo. „Mislim da mi nije dozvoljeno da pričam o tome. Pričat ću o tome kada bude vrijeme za to.“

A to vrijeme će možda doći idući tjedan, kada se očekuje od Knicksa da objave kako je njihov novi trener Hornacek. Njihovi navijači su zabrinuti zbog mogućeg novog trenera, a također je zabrinuta i njihova najveća zvijezda.

Ja mislim da su svi zabrinuti“, rekao je Carmelo. „Vidjet ćemo što će se dogoditi. Vidjet ćemo je li službeno.

Carmelo je rekao tijekom regularnog dijela kako se nada kako će predsjednik Phil Jackson dopustiti da ima nekog utjecaja u izboru novog trenera.

Je li se to dogodilo ?

Ne“, rekao je Carmelo. „ Pustit ću njih da se bave s tim.“

Anthony je rekao kako misli da će Knicksi tražiti njegovu pomoć da privuče slobodne igrače u New York, bez obzira koliko ostane slobodnog prostora na salary capu.

Siguran sam. Kad dođe vrijeme, odradit ćemo posao.“

Carmelo, koji je jedno rekao za WebMD magazin kako baseball bila njegova prva ljubav, gledao je iz prvih redova trening Metsa. Bio je igrač prve baze prije nego što je postao košarkaška zvijezda.

Mogao sam dobiti stipendiju da sam ga igrao“, rekao je o baseballu,

Latest Posts

NE PROPUSTITE