Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis će pomoći u potpisivanju free agenta

Anthony Davis odrađuje svoju prvu sezonu 127 milijuna dolara vrijednog ugovora. Ugovora kojim je postao jedan od najplaćenijih igrača u ligi, a kako sam kaže, pomoći će još nekome od ovoljetnih free agenta da ga New Orleans Pelicansi dobro plate.

Ja to i sada radim. Razgovaram s Jrueom stalno. On će donijeti svoju odluku, ali mi ga ovdje volimo… Trebamo ga da igra dobro i onda, na kraju sezone, će nadamo se produžiti s nama“, izjavio je Davis na pitanje o pomoći u potpisivanju igrača ovog ljeta.

Jrue Holiday bi mogao nakon ove sezone napustiti New Orleans jer mu ističe ugovor. Pelicansi su bez njega ušli u ovu sezonu katastrofalno, ali nakon što je debitirao su počeli igrati solidno iako je jako teško da ćemo ih gledati u playoffu pa Davis zna koliko je bitno zadržati kvalitetnog igrača u rosteru.

Prošlog je ljeta James Harden također imao ulogu u dovođenju novih imena u Houston Rocketse, a možemo zaključiti da im se to isplatilo pa se istom ishodu nadaju i Pelicansi koje se u zadnje vrijeme povezivalo s dovođenjem Brooka Lopeza i Jahlila Okafora.

Naš front office radi sve da bi nas unaprijedili svakog dana. Moj posao je izaći na teren i igrati jako dobro i pomoći ekipi da igra dobro“, nadodao je popularni The Brow.

Pelicansi se nalaze na 11. mjestu Zapada s omjerom 23-34.

Latest Posts

NE PROPUSTITE