Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis: James Harden je MVP sezone

Anthony Davis u svojoj trećoj godini igra najbolju košarku svoje mlade karijere. Prosječno ubacuje 24.6 ponea uz 10.4 skokova, 3 blokade i 1.5 ukradenih lopti, a ipak, sve je jasnije kako neće biti u najužim razgovorima za najkorisnijeg igrača lige. Individualno to izgleda sjajno, ali prednost u ovom izboru imaju igrači čije momčadi barem ulaze u doigravanje, a to Pelicansi, kako sada izgleda, neće uspjeti na jakom Zapadu. Nalaze se na devetom mjestu (40-34) s utakmicom manje i dvije pobjede manje od Oklahome.

Ipak, Davis će zasigurno dobiti priznanja za svoju dobru sezonu. Iako govori kako puno igrača igra sjajno ove sezone, po njemu se jedan ističe.

„Teško je. Puno njih igra sjajno. James Harden, Russ (Westbrook), Steph (Curry), LeBron (James)…Ali Harden igra van svake pameti. Definitivno. Razgovaramo o tome u našoj momčadi. S obzirom na to da je Howard bio dosta ozlijeđen, ali on je i dalje nastavio pobjeđivati s Houstonom, to je stvarno nevjerojatno,“ govori Davis.

Kako sada izgleda, konačni duel za MVP-a će biti između Hardena i Curryja. Oba igrača igraju u pobjedničkim momčadima i pružaju kvalitetne predstave iz dana u dan, a sigurno je samo kako će i Davis jednog dana osvojiti ovo priznanje ako se nastavi razvijati u ovome smjeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE