Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis odličan u pobjedi protiv Lakersa, Netsi nakon dva produžetka svladali Clipperse

Clippersi su doživjeli treći poraz na gostovanju zaredom, nakon što su prethodnih osam pobijedili. Spursi se i dalje muče kod kuće, imaju omjer 4-4. Pelicansi igraju odličnu košarku i Davis ima napokon potporu. Bucksi su uspjeli nadigrati Cavalierse uz odličnog Giannisa.

Charlotte Hornets – Detroit Pistons 89:112

Detroit Pistonsi došle su tek do svoje druge gostujuće pobjede u deset odigranih susreta. Pobijedili su ekipu Hornetsa, a najbolji kod Detroita je bio Tobias Harris s 24 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Odličan je bio Kentavious Caldwell-Pope, koji je upisao 18 poena, sedam skokova i sedam dodavanja. Kod Hornetsa jedini raspoložen je bio Kemba Walker koji je predvodio domaćine s 23 poena, četiri dodavanja i dvije ukradene.

Brooklyn Nets – Los Angeles Clippers 127:122

Netsi su prekinuli niz od sedam uzastopnih poraza i to protiv Clippersa. Najzaslužniji za petu pobjedu u sezoni je bio Sean Kilpatrick koji je postigao 38 poena uz 14 skokova. Brook Lopez je imao 27 poena, osam skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Bojan Bogdanović nije bio šuterski raspoložen. Imao je šut 2-7, ali i odličnih 10-12 sa slobodnog bacanja za 14 poena. Uhvatio je i šest skokova i imao dva dodavanja. Kod gostiju koji su upisali treći gostujući poraz zaredom, najbolji je bio DeAndre Jordan s 21 poenom i 23 skoka. Chris Paul je imao 26 poena, 10 skokova i 13 dodavanja. Blake Griffin je odmarao ovaj susret.

Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers 118:101

Bucksi su prekinuli niz Cavaliersa od četiri pobjede zaredom. Najviše problema Clevelandu je pravio Giannis Antetokounmpo koji je imao 34 poena, 12 skokova, pet dodavanja, pet ukradenih i dvije blokade. Jabari Parker je bio također dobar, s 18 poena, četiri skoka i dvije ukradene. Kod Clevelanda Kevin Love nije bio raspoložen i imao je samo 13 poena. LeBron James je imao 22 poena, četiri skoka i četiri dodavanja, ali i sedam izgubljenih.

New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers 105:88

Pet pobjeda Pelicansa u zadnjih sedam susreta. Otkad se Jrue Holiday vratio ova se ekipa preporodila. Naravno, najbolji je opet bio Anthony Davis koji je imao 41 poen, 16 skokova, tri dodavanja, četiri ukradene i dvije blokade. Holiday je imao 22 poena i pet dodavanja. Kod Lakersa koji su na početku ostali bez Nicka Younga, najbolji je bio Julius Randle s 12 poena, deset skokova i tri dodavanja.

San Antonio Spurs – Orlando Magic 83:95

Spursi dominiraju na gostujućim terenima, ali kod kuće i dalje imaju problema. Upisali su četvrti poraz u osam utakmica. Bolji od njih ovaj put je bila ekipa Orlanda. Prevodio ih je Serge Ibaka s 18 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Damjan Rudež i Mario Hezonja su ukupno igrali tri minute, bez učinka. Kawhi Leonard je imao 21 poen, LaMarcus Aldridge 16 uz šest skokova i tri dodavanja, ali nedovoljno za pobjedu.

Utah Jazz – Houston Rockets 120:101

Gordon Hayward igra u odličnoj formi. Ponovno je predvodio Jazzere. Ovaj put je imao 31 poen, sedam dodavanja i pet skokova. Jako dobar je bio i Rudy Gobert sa 16 poena, 14 skokova i tri blokade. Kod Rocketsa najbolji je bio James Harden s 26 poena, sedam dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Eric Gordon s klupe je ubacio 24 poena. Ovo je Utahu bila četvrta pobjeda zaredom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE