Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis opet ozlijeđen

Anthony Davis će propustiti 10-15 dana zbog ozljede gležnja. Davis se ozlijedio u susretu protiv Houston Rocketsa koji je odigran u Pekingu kao dio internacionalne turneje. Ozlijedio je svoj gležanj kada je stao na petu Nenea. Izašao je nakon toga, ali nakon nekog vremena je ponovno ušao te je samo potvrdio kako ne može više igrati.

U svoje četiri sezone Davis je odigrao redom 64, 67, 68 i 61 utakmicu u sezoni. Zbog puno ozljeda ovaj jedan od elitnijih krilnih centara ima puno problema da još više dominira. Da je zdrav većinu vremena vjerojatno bi se i borio za trofej najkorisnijeg igrača, a i Pelicansi bi bili bolji pošto bi uz njih bio njihov franšizni igrač.

Davis je ukupno u karijeri propustio 68 utakmica, što je skoro 25% svih mogućih utakmica što je odigrao. Pelicansi stvarno nemaju sreće s Davisom, ali nije ni da samo oni gube. Financijski on je izgubio dosta novca jer nije odigrao do kraja sezone, te nije upao u All-NBA momčadi. No, nije samo Davis taj koji je imao problema s ozljedama, tu su i Tyreke Evans (25 utakmica odigrao), Eric Gordon (45 utakmica) i Quincy Pondexter (0 utakmica), što je bio veliki izostanak prošle sezone.

Hoće li ova ozljeda pratiti Davisa kroz cijelu sezonu ili će nadamo se ovo biti brzo zaboravljeno, saznat ćemo ubrzo. 26.10. Pelicansi otvaraju svoju sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE