Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis: Vjeran sam Pelicansima

New Orleans Pelicansi trenutno su na omjeru 22-34 uz 3,5 pobjede zaostatka za osmoplasiranim Denver Nuggetsima.  Vremena za razmjene još ima te možda vidimo neki veći trade kojim bi se Pelicansi uključili u borbi za doigravanje.

No, do tada franšizu iz Louisiane na leđima nosi Anthony Davis koji je upitan što misli o napuštanju New Orleansa:

„Vjerujte da ne planiram ići nikamo. Budite uvjereni u to! Ne obraćam pažnju na špekulacije u medijima, jer su one ne provjerene. Trenutno sam član Pelicansa i tako planiram da ostane.“

Pitanja su se bazirala na vijestima koje su povezivale Davisa i Russella Westbrooka u navodnom odlasku u  LA Lakerse.

Iako Pelicansima baš ne cvjetaju ruže na NBA parketima, lice franšize optimističan je kada je u pitanju momčad Pelikana:

„Zaista mi se sviđa momčad koju imamo, no imamo to prokletstvo ozljeda koje nas prati dugo vremena. Teško je pobjeđivati kada ti nedostaju bitni igrači.“

Ova sezona je za Davisa prva sezona u novom ugovoru kojeg je potpisao na ljeto u vrijednosti od 127 milijuna dolara na pet godina zbog kojeg bi trebao biti član Pelicansa do sezone 2020/2021.

Sve pohvale idu za Davisa koji je skroman tip, cijeni ono što ima i ne teži činjenici da napravi neku super momčad u pohodu na naslov.

Latest Posts

NE PROPUSTITE