Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis želi biti među najboljima ikada

U sportu, a i životu općenito, nije loše biti ambiciozan. To pogotovo vrijedi ako ste dobri i sposobni u onome što radite, ako imate pokrića za svoju ambiciju. Krilni centar New Orleans Pelicansa Anthony Davis upravo uživa u najboljim trenucima svoje mlade NBA karijere, a već je zabilježio neke prilično nevjerojatne brojke, poput valorizacije od nestvarnih 30,89 (prosjek lige je 15). S obzirom na činjenicu da će krajem ove godine tek napuniti 22 godine, čini se kako je pred nama NBA zvijezda najviše kategorije za idućih desetak godina. Nakon što je u prvoj utakmici doigravanja protiv Golden Statea pokušao sve kako bi zadržao svoju momčad u igri (35 koševa), izjavio je:

„Kad govorite o košarci ili NBA ligi i spominjete najveće igrače ikada, želim da jednog dana i ja budem tamo. Kad se govori o Russellu, Jordanu, Magicu i ostalima, htio bih biti među njima. Trenutno sam potpuno usredotočen na Golden State (…) ali kad razmišljam o Billu Russellu i svemu što je učinio ovdje, za ligu, otvorio je put dečkima poput mene danas.“

Ako je igra koju je pokazao ove sezone samo maleni dio onoga što će nam Davis pružiti u budućnosti, ove usporedbe će svakako dobiti puni smisao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE