Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony iduæi tjedan u dresu Netsa?

Dugooèekivana razmjena koja ukljuèuje zvijezdu Carmela Anthonyja bi se prema izvorima trebala realizirati iduæeg tjedna, kako kažu dva izvora sa one strane Atlantika.

U razmjeni izmeðu triju momèadi, New Jersey Netsa, Denver Nuggetsa i Detroit Pistonsa, Anthony i Chauncey Billups iz Nuggetsa te Richard Hamilton iz Pistonsa bi postali novi èlanovi Prokhorovih Netsa, uz dodatne akvizicije.

Nakon mnogo pokušaja i razmatranja razlièitih razmjena ostala je još jedna stvar koja im predstavlja problem. Naime, Anthony je kako sam kaže želio igrati u dresu New York Knicksa pa još nisu sigurni da li æe Anthony produžiti ugovor u sluèaju da postane novi igraè u redovima Netsa. Ipak, vlasnik Netsa, Mikhail Prokhorov je uvjeren da æe uvjeriti Anthonyja da i dalje ostane èlan njegovog tima.

U meðuvremenu, veoma zahtjevni Nuggetsi ispituju svaku moguænost za razmjenu prije nego što naprave neki potez jer žele izvuæi što više mogu iz toga.

Uz ove vijesti, dodajemo kako Nuggetsi nisu zainteresirani za razmjenu koju su Knicksi ponudili sa Memphis Grizzliesima gdje bi O.J. Mayo uz još akvizicija sletio u Denver, a Knicksi bi postali ponosni vlasnici Anthonyja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE