Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Anthony iduæi tjedan u dresu Netsa?

Dugooèekivana razmjena koja ukljuèuje zvijezdu Carmela Anthonyja bi se prema izvorima trebala realizirati iduæeg tjedna, kako kažu dva izvora sa one strane Atlantika.

- Advertisement -

U razmjeni izmeðu triju momèadi, New Jersey Netsa, Denver Nuggetsa i Detroit Pistonsa, Anthony i Chauncey Billups iz Nuggetsa te Richard Hamilton iz Pistonsa bi postali novi èlanovi Prokhorovih Netsa, uz dodatne akvizicije.

Nakon mnogo pokušaja i razmatranja razlièitih razmjena ostala je još jedna stvar koja im predstavlja problem. Naime, Anthony je kako sam kaže želio igrati u dresu New York Knicksa pa još nisu sigurni da li æe Anthony produžiti ugovor u sluèaju da postane novi igraè u redovima Netsa. Ipak, vlasnik Netsa, Mikhail Prokhorov je uvjeren da æe uvjeriti Anthonyja da i dalje ostane èlan njegovog tima.

U meðuvremenu, veoma zahtjevni Nuggetsi ispituju svaku moguænost za razmjenu prije nego što naprave neki potez jer žele izvuæi što više mogu iz toga.

- Advertisement -

Uz ove vijesti, dodajemo kako Nuggetsi nisu zainteresirani za razmjenu koju su Knicksi ponudili sa Memphis Grizzliesima gdje bi O.J. Mayo uz još akvizicija sletio u Denver, a Knicksi bi postali ponosni vlasnici Anthonyja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE