Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony: Jako sam sretan što ću raditi s Philom Jacksonom

Glavni igrač i vođa košarkaške momčadi New York Knicksa, Carmelo Anthony, vrlo je entuzijastično govorio o prilici da radi s Philom Jacksonom, novim predsjednikom tog NBA kluba.

Jackson je kao igrač Knicksa uzeo dva naslova NBA prvaka, dok je kao trener osvojio čak 11 (šest s Chicago Bullsima i pet s L.A. Lakersima). On je u srijedu navečer predstavljen kao novi predsjednik kluba u Madison Square Gardenu, u kojem su Knicksi srušili najbolju momčad Istočne konferencije Indianu Pacers.

Medijima se već u nekoliko navrata ove sezone provlačila priča da najbolji strijelac momčadi Carmelo Anthony želi napustiti klub zbog slabih igara i lošeg plasmana, no dolaskom Jacksona krilni je igrač Knicksa sve to negirao.

“Nikada nisam govorio o želji za odlaskom. Govorio sam o želji da budem slobodan igrač na tržištu, da iskušam svoje opcije, a to je nešto sasvim drugo. Jako sam sretan što imam priliku raditi s Philom Jacksonom, jer je on istinska legenda kluba”, rekao je za CBS krilni igrač Knicksa.

New York je trenutno izvan mjesta koje vodi u doigravanje sredinom idućeg mjeseca, a od istog ga dijeli čak četiri pobjede, odnosno četiri poraza Atlante Hawksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE