Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Morrow – san svakog razigravaèa

Nakon dvije sezone u Golden State Warriorsima, bek-šuter Anthony Morrow svoju karijeru je ove sezone nastavio u New Jersey Netsima kao važan èlan poèetne petorke.

“Igrao sam samo sa jednim šuterom sliènom njemu i to je Kyle Korver, momak koji je izvrstan tricaš”, rekao je razigravaè Netsa Deron Williams. “Momci poput njega su san svakog razigravaèa jer pobjesniš svaki put kada promaše.”

Morrow je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 12 milijuna dolara sa Netsima prošlog ljeta, samo dvije godine nakon što ga nijedna momèad nije izabrala na draftu. “Ovo je izvrsno, èovjeèe, ovo je blagoslov”, rekao je Morrow o svom uspjehu i stabilnosti koje je postigao u NBA ligi. “Zahvaljujem Bogu svaki dan za to. To je jedna od onih stvari koje vidiš u filmovima, nije nešto što vidiš svaki dan. Svjestan sam toga i zato pokušavam svoj uspjeh podijeliti sa svojim susjedstvom i svojom zajednicom, prièam svoju prièu ljudima cijelo vrijeme.”

Ove sezone Morrow igra 32.2 minute po utakmici i ostvaruje uèinke od 13.2 poena i 3 skoka uz 42% uspješnosti za tri poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE