Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony možda završi u OKC-u

Carmelo Anthony je već nekih mjesec dana meta potencijalnih trade glasina. Navodno je on izrazio želju da ide samo u Houston Rocketse i pridruži se Jamesu Hardenu i Chrisu Paulu ili u Cleveland Cavalierse da bi igrao s LeBronom Jamesom. Sada nam dolaze glasine da postoji priča između Oklahoma City Thundera i New York Knicksa prema kojoj bi Melo otišao putem Oklahome i tamo se pridružio Russellu Westbrooku i Paulu Georgeu koji je ovog ljeta završio u Oklahomi.

Tu vijest nam je prenio Bill Simmons s The Ringera. On je izjavio da se ,,opasno kuha“ na relaciji New York i Oklahoma City.

Asistent GM-a Thundera Troy Weaver je bio asistent trenera Syracusea kad ga je pohađao Melo u sezoni 2002-2003. Tada je Melo odveo Syracuse do NCAA titule, pa bi možda on mogao postati glavni adut Thundera u dolasku Carmela. Ipak, teško je zamisliti da bi Thunderi mogli ,,skockati“ dobar paket za Knickse. Izbora prve runde na draftu nemaju, ali bi možda paket oko centra Stevena Adamsa ili krilnog centra Enesa Kantera uz jednog igrača (Alex Abrines, Kyle Singler ili Doug McDermott) uz eventualno sudjelovanje treće momčadi mogao zaintrigirati Knickse da ipak nešto dobiju zamjenu za Mela koji je izjavio da se ne želi vraćati u New York.

Naredni dani će nam pokazati hoće li uskoro nastati još jedna velika trojka, ali ovaj put u Oklahomi. Eventualni dolazak Mela u Oklahomu bi ih svrstao u top momčadi u borbi za NBA titulu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE