Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony nastavio s treninzima

Zvijezda Denvera Carmelo Anthony obavio je trening s Nuggetsima u petak nakon stanke od osam dana zbog smrti sestre. Anthony je napustio ekipu 22. prosinca te je propustio pet utakmica za to vrijeme.

“Nema mjesta kao teretana, posebno kad idete kroz teška vremena koja sam ja prošao”, rekao je. “Ali mi je drago što sam se vratio, drago mi je što sam ovdje. Podiglo mi se samopouzdanje. Najgore je gotovo i vratio i mogu se samo usredotoèiti na košarku.”

Anthonyeva sestra, Michelle Anthony, 38-godišnja majka èetvero djece preminula je 21. prosinca u Baltimoreu. Uzrok smrti nije poznat iako su Nuggetsi dali izjavu da je preminula zbog stanja u kojem je bila.

Anthony je poslije svake utakmice razgovarao sa sestrom Michelle.

“Nedostajat æe mi njeni razgovori poslije svake utakmice, govoreæi mi gdje sam pogriješio, šta sam dobro uradio i ohrabrujuæi me. Ali znam da me gleda”, rekao je Anthony.“Znam da gleda dole. Pokušat æu držati glavu visoko, raditi što moram na košarkaškom terenu i nastaviti igrati kao prije da dobijemo što više pobjeda.”

Nuggetsi su odigrali pet utakmica bez Anthonya u kojima su izgubili prve u okršaju protiv San Antonio Spursa, Oklahoma City Thundersa i Philadelphia 76ersa. Pobjede su zabilježili protiv Portlanda i Minnesote.

Latest Posts

NE PROPUSTITE