Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony nezadovoljan trenerskim osobljem Knicksa

Zvijezda New York Knicksa, Carmelo Anthony, nije u dobrim odnosima s trenerom ekipe. Deja vu?

Anthony je nakon poraza od Philadelphia 76ersa u petak bio vidno frustriran. To je bio već drugi izgubljeni dvoboj sa Sixersima ove sezone, a oba su došla nakon tijesne završnice na jedan posjed. Anthony, zajedno sa suigračima, konstantno ističe da love posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, ali to je za sada u domenu naučne fantastike – Knicksi se nalaze na dvanaestom mjestu Istoka, s omjerom od 24-37, te zaostaju 4,5 utakmice za Detroit Pistonsima.

Carmelo, koji je utakmicu završio s 18 poena uz šut 5-18, promašio je šut za vodstvo u posljednjim sekundama, pa je svoj bijes usmjerio ka treneru Jeffu Hornaceku. Reporterima je na putu u svlačionicu rekao da je potrebno mnogo izmjena u cilju poboljšanja igre.

Igramo na isti način kroz cijeli tijek meča“, rekao je Anthony za New York Post. „Kada drugi timovi rade određene izmjene i prilagodbe, mi ostajemo kruti i držimo se potpuno istog plana od početka do kraja.“

Ne postoji drugi način za protumačiti ovo osim kao napad usmjeren na trenersko osoblje i cjelokupni sistem treniranja. Ovo je atipično za Anthonyja u posljednje vrijeme, budući da je skoro uvijek izbjegavao pitanja o triangle sistemu napada ove sezone i insistirao na važnosti shvaćanja šema od strane suigrača. No, stvari ovoga puta idu dublje – kada god je Anthony bio meta kritika ove sezone, ponekad i od strane predsjednika Phila Jacksona, Hornacek je uvijek stajao u njegovu obranu i opravdavao kritike zbog nezalaganja u obrani i nerezonskih šuteva.

Teško je okarakterizirati cijelu situaciju kao najnižu točku sezone Knicksa, s obzirom na količinu drame i ludila koji okružuju ekipu. Jednostavno, nije dobro vrijeme za biti navijač i član New York Knicksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE