Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Anthony: Pa, valjda æe i dalje zadnji šut biti moj

Jeremy Lin, amerièki košarkaš tajvanskog podrijetla, podigao je New York i cijelu NBA ligu na noge. Zahvaljujuæi košarkašu koji se pojavio “niotkud” Knicksi su zaredali sa èak sedam pobjeda.

- Advertisement -

Zanimljiva je u svemu i èinjenica da su igraèi New Yorka upali u veliku pozitivnu seriju igrajuæi bez nominalno najboljeg igraèa Carmela Anthonyja, ali i velikim dijelom bez druge klupske zvijezde Amarea Stoudemirea. Pitanje je kako æe se stvari razvijati kada se popularni Melo vrati na parket i kakva æe tada biti uloga Lina u momèadi koji je doslovno sve preuzeo u svoje ruke.

“Pa, valjda æu i dalje imati zadnju loptu kada je gusto. Zadnji šut bi trebao biti moj. To je ono što radim godinama i èini mi se da radim to jako dobro”, rekao je Anthony, a potom nastavio:

“Stvarno je glupo prièati o tome kako æu se ponašati na parketu s Linom. I pitanja o tome koliko æu mu lopti dodati su potpuno bezvezna. Evo, pronaðite jednog košarkaša s kojim sam igrao u karijeri i koji æe reæi da sam sebièan. Ne možete pronaæi niti jednog. Jednostavno, jer nisam sebièan košarkaš”, dodao je igraè koji zadnje utakmice nije igrao zbog ozljede prepona, ali æe se vrlo brzo ponovno pojaviti u momèadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE