Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Anthony: Porzingis će biti vođa Knicksa nakon moje mirovine

Nekada je najbolje prvo malo sačekati, pa davati komentare na nešto. Ovo svakako vrijedi za situaciju u New Yorku i to konkretno, za Kristapsa Porzingisa. Koliko ovo vrijedi za navijače Knicksa koji su Porzingodu zviždali na noći drafta, toliko vrijedi i za Carmela Anthonya kojemu su puna usta mladog Letonca. Prve izjave su govorile kako Anthony ne vjeruje u njega, kako je uprava pogriješila sa izborom kojeg treba čekati par godina, ali sada nitko ne može doći na red da hvali Porzingisa od Anthonya.

- Advertisement -

Prvu izjavu smo prenijeli prije par dana, a sada je otišao i korak dalje te rekao: „Kristaps će voditi ovu franšizu mnogo nakon mog odlaska u mirovinu. Nadam se da ćemo donijeti titulu ili dvije prije nego što ja odem u mirovinu. Tu sam da mu pomognem i da on koristi moja iskustva, a zasada radi odličan posao.“

Letonac je od početka sezone na 13.7 poena, 9.1 skokova i 1.5 blokadu, što je mnogo više nego što su mnogi očekivali. Četvrti izbor ovogodišnjeg drafta je bio označen kao mršavi Europljanin koji ne može da se nosi sa zvijerima koje u NBA ligi igraju njegovu poziciju, ali 9.1 skok i 1.5 blokada govore drugačije. Izgleda da je Phil „Zen Master“ Jackson ponovno pogodio sa svojom procjenom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE