Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony: Porzingis će biti vođa Knicksa nakon moje mirovine

Nekada je najbolje prvo malo sačekati, pa davati komentare na nešto. Ovo svakako vrijedi za situaciju u New Yorku i to konkretno, za Kristapsa Porzingisa. Koliko ovo vrijedi za navijače Knicksa koji su Porzingodu zviždali na noći drafta, toliko vrijedi i za Carmela Anthonya kojemu su puna usta mladog Letonca. Prve izjave su govorile kako Anthony ne vjeruje u njega, kako je uprava pogriješila sa izborom kojeg treba čekati par godina, ali sada nitko ne može doći na red da hvali Porzingisa od Anthonya.

Prvu izjavu smo prenijeli prije par dana, a sada je otišao i korak dalje te rekao: „Kristaps će voditi ovu franšizu mnogo nakon mog odlaska u mirovinu. Nadam se da ćemo donijeti titulu ili dvije prije nego što ja odem u mirovinu. Tu sam da mu pomognem i da on koristi moja iskustva, a zasada radi odličan posao.“

Letonac je od početka sezone na 13.7 poena, 9.1 skokova i 1.5 blokadu, što je mnogo više nego što su mnogi očekivali. Četvrti izbor ovogodišnjeg drafta je bio označen kao mršavi Europljanin koji ne može da se nosi sa zvijerima koje u NBA ligi igraju njegovu poziciju, ali 9.1 skok i 1.5 blokada govore drugačije. Izgleda da je Phil „Zen Master“ Jackson ponovno pogodio sa svojom procjenom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE