Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony preuzeo krivnju za lošu igru Knicksa

Glavna zvijezda New York Knicksa Carmelo Anthony u posljednje 4 utakmice pogodio je samo 35 šuteva od ukupno 105 pokušaja, ukljuèujuæi 10 od 30 u nedjeljnom porazu od Nuggetsa te je preuzeo krivnju za lošu igru Knicksa.

“Bio sam veæ u ovoj situaciji, kada šutevi jednostavno ne ulaze. Možda ne bih trebao šutirati toliko. Ne znam. Puno mi stvari prolazi kroz glavu – uzimati manje šuteva, više dodavati, pokušati uèiniti svoje suigraèe boljima”, izjavio je Anthony.

Takoðer prièa se i o njegovom odnosu s drugom zvijezdom ekipe, Amar’eom Stoudemireom. Prièa se kako je Anthony previše opsjednut svojim koševima i kako je Amar’e zabrinut da æe Anthony preuzeti tim.

“Trebamo se više truditi u stvaranju dobrih prilika za Amar’ea“, priznao je Anthony. “Lopta je veæinom u mojim rukama, moram poraditi na tome. Moramo sjesti i poprièati i shvatiti što je najbolje za obojicu i za tim. Ako ja uzimam previše loptu u ruke hoæu da mi kažu.”

O preuzimanju krivnje za lošu igru izjavio je: “Trener pokreæe igru preko mene. Odgovorno preuzimam krivnju.”

Knicksi su trenutno na omjeru 6 pobjeda i 10 poraza èime se nalaze na 10. mjestu Istoka. Posljednjih 6 utakmica su izgubili, ali taj bi niz trebali uskoro prekinuti jer u sljedeæe dvije utakmice igraju protiv Bobcatsa i Cavaliersa, ekipa od kojih su objektivno kvalitetniji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE