Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Randolph izjednaèio rekord NBA ljetne lige

Mladi igraè Golden State Warriorsa Anthony Randolph juèer je zabio 42 poena èime je izjednaèio rekord Marcus Banksa od prije 2 godine. No, unatoè tome, Randolph nije bio zadovoljan.

Loše sam skakao. Za igraèa koji je visok 211 cm nije dobro da ima samo 3 skoka u utakmici.“, rekao je krilni centar Randolph.

Poslije pobjede nad Chicagom od 95-83 Randolph je bio dosta razoèaran. Iako je zabio 42 poena, toèno dan prije svog roðendana, htio je zabiti više kako bi srušio rekord ove ljetne lige. Mogao je to i uèiniti jer kad je zabio zadnji poen ostalo je još minuta i 31 sekunda do kraja. No, nije dobio loptu.

Randolph je ipak bio zadovoljan svojim suigraèima. „Uèinili su sjajan posao tako što su mi dodavali lopte kroz cijelu utakmicu. Sretan sam kako smo odigrali.“, rekao je.

Randolph je u svojoj rookie sezoni postizao 7,9 poena i 5,8 skokova po utakmici. Što je sezona više odmicala to je i njegova uloga bila sve veæa. U travnju je tako postizao 15,1 poen i 10,6 skokova.

Ponekad se mladi igraèi previše zanesu u napadu te zaborave što im je primarna zadaæa. Sigurno je da u regularnom dijelu sezone neæe zabiti 42 poena, no sigurno je da æe hvatati dosta lopti i unositi energiju u momèad.“, rekao je Keith Smart, trener Warriorsa za vrijeme ljetne lige.

Moram hvatati više lopti. To je moj cilj, izaæi na teren i skakati. Osjeæao sam kao da su me protivnici previše gurali. Nije mi se to svidjelo.“, rekao je za kraj Randolph.

Latest Posts

NE PROPUSTITE