Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony spreman igrati za manje kako bi došao do prstena

Carmelo Anthony, zvijezda New York Knicksa, otkrio je novinarima da je spreman potpisati ugovor za manje novca ukoliko bi ta momčad bila odmah spremna napasti naslov prvaka. U njegovoj bogatoj karijeri, prsten je jedna od stvari koja nedostaje. U slučaju da momčad ima dovoljno talentiranih igrača koji su odmah spremni pobjeđivati, Carmelo je najavio bi da dao određeni “popust” pri potpisivanju ugovora.

Hoće li Anthony ostati u New Yorku, ostaje za vidjeti, ali zasigurno da je Velika Jabuka u određenoj prednosti pred drugim gradovima zbog bogate povijesti i glamura.

“Ako će postojati bilo kakva prilika da ostanem u New Yorku, to ću i učiniti”,dodao je Anthony o mogućnosti potpisivanja ugovora manjeg od maksimalnog. “Pričam ljudima cijelo vrijeme, ako je potrebno da budem plaćen manje, ja ću biti prvi koji će reći Dolanu: ‘Uzmi moj novac i napravimo nešto snažno ovdje’.”

Carmelo ove sezone prosječno ubacuje 27,3 poena uz 8,6 skokova i 3 asistencije. Uživa u jednoj od svojih najproduktivnijih sezona u karijeri, dovoljno je zaradio u karijeri, i došao je trenutak kada mu je na pameti samo jedna stvar – prsten prvaka.

Na kraju ove sezone Melo ima tri mogućnosti. Prva je da potpiše max ugovor s Knicksima vrijedan 129 milijuna dolara na vrijeme od 5 godina. Druga je opcija da potpiše četverogodišnji ugovor za 96 milijuna i to za neku drugu momčad. Treća je mogućnost, koja je vjerojatno najizglednija, da potpiše za momčad koja će ga platiti nešto manje novca, ukoliko bi ta ekipa imala dovoljno jaku momčad da se bori za naslov prvaka.

Mnoge su prilike pred sjajnim napadačem i u narednom periodu će biti zanimljivo vidjeti hoće li ostati dio organizacije Knicksa ili će potražiti svoju sreću u nekom drugom gradu u Americi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE