Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony zbog trenera D’Antonija želi napustiti Knickse

Najbolji košarkaš i strijelac NBA momèadi New Yorka Carmelo Anthony neimenovanoj osobi od povjerenja poruèio je da želi napustiti Knickse zbog nepovjerenja s trenerom Mikeom D’Antonijem.

Ovo bi moglo znaèiti da æe se zadnjeg dana roka za razmjene igraèa u najjaèoj košarkaškoj ligi na svijetu ipak dogoditi veliki trade.

Naime, prema neimenovanom izvoru kojeg prenosi ugledni The New York Post, nakon devet poraza u deset utakmica koje su Knicksi ubilježili od njegovog povratka nakon ozljede, Carmelo Anthony smatra da je narušeno obostrano povjerenje izmeðu njega i trenera D’Antonija kao i izmeðu njega i generalnog klupskog menadžera Glena Grunwalda.

Navodno Anthony neæe postaviti službeni zahtjev za razmjenom, no isti izvor tvrdi da je najbolji strijelac momèadi iz Madison Square Gardena nakon poraza od Chicaga 104:99, šestog u nizu, prije dva dana prvi puta otvoreno izrazio želju za odlaskom. Sigurno je da Knicksi nešto moraju promijeniti jer ako nastave s ovakvim igrama neæe uspjeti izboriti doigravanje jer su im najveæi konkurenti, Milwaukee Bucksi, doveli veliko pojaèanje u obliku Monte Ellisa.

Zbog svega su se u utorak sastali 27-godišnji košarkaš i trener D’Antoni kako bi pokušali smiriti tenzije, a jesu li uspjeli, ostaje za vidjeti do sutra uveèer kada istjeèe rok za razmjene igraèa. Od velike euforije zbog eksplozije Jeremyja Lina do raspada sistema Knicksi su stigli u vrlo kratkom razdoblju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE