Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony: “Želim ići u Houston”

Carmelo Anthony se vjerojatno nalazi u najturbulentnijem razdoblju karijere otkako je u New York Knicksima. Stalni razgovoru s bivšim predsjednikom Philom Jacksonom o mogućem odlasku, pa onda ostanku. Sada Anthony pokušava stvoriti jasnu sliku i izrazio je želju kako želi igrati za Houston Rocketse.

Anthony ima no-trade klauzulu i jedina momčad za koju će on to iskoristiti su Rocketsi koji su nedavno u razmjeni dobili Chrisa Paula i koji pokušavaju dovesti Anthonyja kako bi se izjednačili s Golden State Warriorsima na Zapadu. New York je vjerojatno spreman razmijeniti Anthonyja, ali kada su zaposlili novog predsjednika Stevea Millsa i GM-a Scotta Perryja, Knicksi sada želi zadržati Anthonyja na još jednu sezonu. No, Melo ne želi ostati.

ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski tijekom emisije na SportsCenetru rekao je kako je Anthony dao do znanja Knicksima: “Želim ići u Houston, nisam zainteresiran za razgovore s vama i mogućem povratku u roster New Yorka.

Carmelo ne želi biti više dio Knicksa i teško je da ga  itko može kriviti za to. Prošle sezone uprava je bila protiv njega, a sada nova uprava želi raditi s njima. Ovo je gotovo i Anthony bi trebao vjerojatno otići.

Latest Posts

NE PROPUSTITE