Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony ubacio 37 koševa u pobjedi Nuggetsa

Sinoæ su u NBA ligi odigrane dvije utakmice, Raptorsi su deklasirali Mavse, a Nuggetsi su u vrlo izjednaèenoj utakmici odnjeli pobjedu protiv Jazzera.

Utakmica je izmeðu Raptorsa i Mavsa je bila odluèena u drugoj èetvrtini koju su domaæini dobili sa 16 koševa prednosti, da bi potom samo održavali steèenu prednost. Raptorse je do nove pobjede prevodio nihov najbolji igraè, Chris Bosh sa 23 koša i 13 skokova. U redovima Mavsa najefikasniji bio je Dirk Nowitzki sa 19 koševa.

Nakon utakmice Chris Bosh je izjavio: “Trenutno igramo jako dobro i nadam se da æe mo tako i nastaviti. Želimo ostvariti pobjede u nadolazeæim utakmicama i nadamo se da æe mo uhvatiti dobro mjesto koje vodi u doigravanje.”

Carmelo Anthony je ubacio 37 koševa uz 8 skokova, a Chauncey Billups 29 koševa, što je bilo dovoljno da Nuggetsi upišu još jednu pobjedu. Igraèi Jazza jednostavno nisu imali naèina da zaustave spomenuti dvojac. Jazzere su predvodili Carlos Boozer sa 18 koševa i 13 skokova i Deron Williams sa  23 koša i 13 asistencija.

Nakon utakmice Carmelo Antoniy je izjavio: “Svi smo bili agresivni osobito ja, na kraju nam se ta agresivnost isplatila.”

Rezultati:

Toronto Raptors – Dallas Mavericks 110:88
Denver Nuggets – Utah Jazz 119:112

Latest Posts

NE PROPUSTITE