Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas bi mogao propustiti poèetak sezone

Razigravaè Washington Wizardsa, Gilbert Arenas mogao bi propustiti prvu novosezonsku utakmicu u èetvrtak kada æe Wizardsi gostovati u Orlandu i novoj areni, Amway Centar.

Arenas je zbog ozlijeðenog desnog gležnja, propustio dva uzastopna treninga u ponedjeljak. Trener Washingtona, Flip Saunders je izjavio kako u gležnju ima malo tekuæine te da æe jednostavno morati prièekati i vidjeti kako æe se stvari odvijati prije derbija protiv Orlanda u èetvrtak.

Ovaj nekadašnji All Star igraè, išèašio je gležanj za vrijeme trening kampa, a kasnije je propustio dvije predsezonske utakmice s ozljedom mišiæa prepone. Takoðer je propustio jednu utakmicu kada je glumio ozljedu kako bi oslobodio prostora za igru mladom talentiranom Nick Youngu. Iako se napokon odluèio posvetiti suigraèima, zaradio je kaznu u vrijednosti od 50.000 dolara.

Saunders kaže kako bi volio da Arenas ozdravi prije poèetka utakmice, ali je ekipa i prije igrala bez Arenasa i bila uspješna.

Da podsjetimo, Arenas je prošlu sezonu završio neslavno nakon incidenta s Javaris Crittentonom u svlaèionici. Kažnjen s 50 utakmica neigranja dok je prije toga èinio odlièni trio sa Caron Butlerom i Antawn Jamisonom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE