Thursday, February 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas uperio pištolj u Crittentona

The New York Post izvještava da su košarkaši NBA momèadi Washington Wizardsa Gilbert Arenas i Javaris Crittenton potegli pištolje jedan na drugoga u svlaèionici na Badnjak, i to zbog neizvršene oklade.

Pozivajuæi se na neimenovani izvor, novina piše da se Critttenton naljutio na Arenasa jer mu ovaj nije isplatio okladu. To je navelo Arenasa da u svog suigraèa uperi pištolj, a nato je istom mjerom uzvratio i Crittenton!

Arenas je novinaru Posta opovrgnuo da je na svog suigraèa potegnuo pištolj.

Billy Hunter, izvršni direktor Udruge igraèa u NBA ligi, kratko je izjavio:

“Ovo je nazapamæeni sluèaj u povijesti sporta. Nikada još nisam èuo da igraèi potežu pištolje jedan na drugog u svlaèionici.”

Ranije je Adrian Wojnarowski, kolumnist Yahoo! Sportsa, objavio informaciju da je oružje u ormariæu Gilberta Arenasa, zvijezde NBA momèadi Washington Wizardsa, imalo svrhu zastrašiti 23-godišnjeg beka Javarisa Crittentona, s kojim se 28-godišnji playmaker, prva zvijezda momèadi i jedan od najrazvikanijih igraèa lige, duže vrijeme otvoreno ne podnosi.

Arenas je novinarima i policiji rekao da je oružje donio u svlaèionicu kako bi ga maknuo od dohvata djece u vlastitom domu, te da ga je, nakon svega, iznio iz dvorane.

Okružni zakon brani nošenje oružja, bilo na vidljivi ili na prikriveni naèin.

U istragu sluèaja ukljuèila se i savezna vlada. Ben Friedman, glasnogovornik okružnoga državnog odvjedništva, izjavio je za Post da ”odvjetništvo suraðuje s policijom u istrazi sluèaja”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE