Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas kažnjen sa 25.000 dolara zbog ignoriranja novinara

Gilbert Arenas, 27-godišnji košarkaš i voða sastava iz Washingtona, kažnjen je od strane NBA lige sa 25.000 amerièkih dolara zbog ne davanja izjava tamošnjim novinarima.

Arenas je izbjegavao novinare i sagradio je zid šutnje spram njih tijekom predsezone NBA lige. Šutnja traje prije i nakon utakmica, a NBA liga je reagirala ovog tjedna.

Podsjetimo da je Arenas imao velikih problema s ozljedama u posljednje vrijeme. Krajem ožujka ove godine se Arenas vratio na parkete nakon gotovo kroniènih problema s koljenom i niza operativnih zahvata, prvi put nakon 27. travnja 2008. godine, zbog èega je propustio doigravanje prije dvije sezone.

Zbog njegovog neigranja velikim dijelom prošle sezone jako je patio Washington koji je s omjerom 19-63 bio uvjerljivo najslabija momèad Istoène konferencije.

Arenas je bio omiljen igraè kod novinara i navijaèa baš zbog svog dobrog ophoðenja prema svima. Arenas je imao svoj blog, njegova se rijeè štovala, no sada je postupio potpuno drugaèije.

“Osjeæam se kao da moram govoriti na parketu, a ne pred mikrofonom. Dugo me nije bilo u momèadi i željan sam igre, a ne razgovora. Prihvaæam kaznu i to je to” rekao je Arenas.

Latest Posts

NE PROPUSTITE