Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas lagao da ima ozljedu!

Gilbert Arenas, 28-godišnji razigravaè Washington Wizardsa je lagao kako je imao problema sa koljenom prije predsezonske utakmice protiv Atlanta Hawksa, u svrhu da Nick Young dobije više minuta kod Flipa Saundersa, trenera Wizardsa.

Naime, Saunders je rekao kako mu se Arenas požalio na ozljedu koljena, i kako æe se ovu utakmicu odmarati. No, nakon utakmice je Arenas izjavio nešto se nije poklapalo sa onim što je rekao Saunders.

Rekao sam Youngu da æu žrtvovati svoj nastup veèeras kako bi dobio više minuta nego što je dobivao na poziciji niskog krila. Znam da je zadnjih dana malo frustriran zbog nemoguænosti da dobije priliku, pa sam mu zato rekao da æu veèeras otpasti iz ekipe kako bi on mogao zapoèeti utakmicu” , rekao je Arenas, koji je prošlu sezonu odigrao samo 32 utakmice zbog incidenta sa pištoljem i suigraèem Javarisom Crittentonom, i imao prosjek od 22.6 koševa, 7.2 asistencije i 4.2 skokova.

Wizardsi su ovu utakmicu pobijedili rezultatom 107-92, a najbolji pojedinac je bio John Wall sa 19 koševa i 7 asistencija. Na drugoj strani je briljirao rookie Jordan Crawford, sa 30 koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE