Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas odradio trening u Los Angelesu

Trenutno slobodni igraè Gilbert Arenas pojavio se u nedjelju u Los Angelesu gdje je u prisutstvu èelnika Lakersa odradio trening.

Podsjetimo se, spomenuti je slobodan igraè od 9. prosinca kada ga je vodstvo Orlanda proglasilo suvišnim, te su iskoristili klauzulu o amnestiji i na taj naèin olakšali salary cap za 62 milijuna dolara koliko su mu bili dužni isplatiti kroz sljedeæe tri godine.

Izvori kažu kako je Arenas posljednjih tjedana naporno radio kako bi se vratio barem u približnu formu u kakvoj je bio prije ozljeda koje su unazadile njegovu igru.

Njegov je prosjek od 2002. do 2008. godine varirao od 18,3 do 29,3 poena po utakmici, a prošle godine se muèio kao rezerva momèadi Magica. U 49 utakmica bilježio je 22 minute na parketu, uz loš postotak šuta od 34% iz igre, te 27% iza linije tri poena.

Pitanje koje se postavlja glasi ima li istine u prièama koje govore da Arenas èeka kako æe odviti prièa s Dwightom Howardom. Jer javna je tajna da bi stavio potpis na ugovor za momèad u koju doðe centar s Floride. To svakako ne bi odgovaralo Lakersima kojima nužno treba razigravaè, svježa krv koja bi digla momèad. Ipak, izgubili se posljednje tri od pet utakmica, na omjeru su od 16 pobjeda i 12 poraza, što zasigurno ne zadovoljava afinitete ovog tima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE