Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas: Razmišljao sam o mirovini

Nakon što je odslužio kaznu od 50 utakmica neigranja zbog donošenja oružja u svlaèionicu, Gilbert Arenas je pomislio kako bi najbolje bilo da se ostavi profesionalne košarke.

“U jednom momentu sam pomislio na odlazak u mirovinu,” rekao je Arenas. “Nisam znao što mogu oèekivati. Mislio sam kako postoji previše negativnosti za moj povratak u igru. Nisam znao jesam li mentalno spreman za sve to.”

Nakon suspenzije i ozljede koju je pretrpio prije poèetka ove sezone, Arenas je u svoje prve dvije utakmice postigao ukupno 31 poen, 2 skoka i 4 asistencije. “Bio je ovo težak put za mene,” rekao je. “Smiješno je što sam se slomio tek kada je sve bilo završeno. To je èudno. Dok sam prolazio kroz sve to suigraèi su bili uz mene i ohrabrivali me. Kada je sezona završila i svi su otišli nisam imao s kime prièati. Osjeæao sam se kao da sam zaglavio na pustom otoku i to me pogodilo.”

U svojoj 9-godišnjoj karijeri Arenas je odigrao 467 utakmica od kojih je bio èlan poèetne petorke u njih 439. Za 37 minuta igre po utakmici ostvario je je uèinke od 22.7 poena, 4.2 skoka, 5.6 asista i 1.7 osvojene lopte.

Latest Posts

NE PROPUSTITE