Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas: Sudili ste mi nepošteno

Prošla je gotovo godina dana otkad se u svlaèionici Wizardsa dogodio eksces u kojem su sudjelovali Gilbert Arenas i Javaris Crittenton, ali zanimanje medija još uvijek nije splasnulo do kraja. Nakon što je odradio sve kazne koje je dobio nakon tog dogaðaja, Gilbert Arenas i dan-danas javnosti zamjera na naèin na koji su se prema njemu odnosili.

Svi imaju svoju predodžbu o svemu. Ja nikada nisam isprièao pravu prièu, ni Javaris nikada nije, ali uokolo imaju svoju i u tome je problem. Sudite mi prema prièi koju je izmislio netko drugi i to je onaj dio koji mi smeta. To nije pošteno.

Nekada ponajbolji igraè na vanjskim pozicijama u NBA i jedan od njenih najboljih strijelaca danas polako preuzima ulogu druge violine iza senzacionalnog rookieja Johna Walla, ali Arenas se, kako sam kaže, promijenio i izvan parketa.

Sada drugaèije gledam na ljude. Pokušavam se ne vezati za njih kao prije”, pojasnio je bek Wizardsa.

Suspenzija od 50 utakmica neigranja od strane NBA i dvogodišnja uvjetna kazna od strane države ostavili su traga na “Agentu Zero” i danas više ni ne pokušava uvjeriti ljude da nije kriv.

“Sada više nema smisla, veæ sam upao u nevolje. Ako pogledate u novine ja sam postao neki zloèesti lik, a što sam napravio da je bilo zaista zloèesto? Ne znam. Frustriralo me sve to, ali danas je to u prošlosti i nadam se da mogu nastaviti dalje”, zakljuèio je Arenas.

Ove sezone Arenas se polako vraæa na NBA parkete nakon problema s ozljedama i onih sa zakonom, ali nije to onaj nekadašnji igraè koji je svakom klubu mogao utrpati 40, 50, a Lakersima i Kobeu i 60 koševa. U 19 utakmica za sada je na prosjeku od 17,5 koševa, najnižem nakon njegove rookie sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE