Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas unio vatreno oružje u svlaèionicu zbog sukoba sa suigraèem?

Adrian Wojnarowski, kolumnist Yahoo! Sportsa, objavio je informaciju da je oružje u ormariæu Gilberta Arenasa, zvijezde NBA momèadi Washington Wizardsa, imalo svrhu zastrašiti suigraèa.

Rijeè je o 23-godišnjem beku Javarisu Crittentonu, s kojim se 28-godišnji playmaker, prva zvijezda momèadi i jedan od najrazvikanijih igraèa lige, duže vrijeme otvoreno ne podnosi.

Vodstvo NBA lige pokrenulo je, piše Wojnarowski, vlastitu istragu o incidentu nakon što je oružje u Arenasovu ormariæu unutar svlaèionice u Verizon Centeru pronaðeno na Badnjak. Istražiteljima je cilj utvrditi ima li incident ikakve veze sa sukobom na treningu izmeðu dvojice košarkaša 21. prosinca.

Policija paralelno utvrðuje pod kojim je okolnostima Arenas uopæe unio tri komada vatrenog oružja unutar dvorane. Oružje su zaplijenili policijski službenici iz glavnog grada nakon što su na lice mjesta poslani po službenoj dužnosti, nakon dojave koja je stigla iz zasad nepoznatog izvora u lokalni Ured državnog odvjetnika.

Arenas je novinarima i policiji rekao da je oružje donio u svlaèionicu kako bi ga maknuo od dohvata djece u vlastitom domu, te da ga je, nakon svega, iznio iz dvorane.

Okružni zakon brani nošenje oružja, bilo na vidljivi ili na prikriveni naèin.

Oèekuje se da æe NBA liga, nakon svega, žestoko kazniti Arenasa, a moguæe i Crittentona.

Najnovija je neugodnost još jedna u nizu loših vijesti u klubu koji je zasad na uèinku od deset pobjeda i 20 poraza te, kako se èini, ponovno miljama daleko od doigravanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE