Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Arenas: Vince Carter nema što više igrati, njegovo mjesto je u uredu ili na trenerskoj klupi

Vince Carter će igrati rekordnu 22. NBA sezonu u dresu Atlanta Hawksa. Bivši All-Star igrač Gilbert Arenas se u travnju usprotivio Carterovom izboru da nastavi igrati, a prošlog vikenda nakon BIG3 utakmice se ponovno dotaknuo te teme.

Budimo iskreni, rekao je Arenas, a prema pisanju Chrisa Kirschnera iz Athletica. Imate Vincea, ili imate ovog mladog momka. Birat ćete Vincea. Njegovih pet posto je bolje od vaših 100 posto, jer će njegovih pet posto biti pametna košarkaška igra, tako da će trener njega izabrati, dok mladi talent ne stekne to iskustvo. Kad ste posljednji igrač na klupi ili igrač koji nije u momčadi, pogledat ćete nekoga poput Vincea i reći: Ma daj, čovječe. Za Vincea nema napretka. Neka netko drugi uđe unutra i bude sljedeći Vince Carter.

Arenas je kapetan BIG3 momčadi Enemiesa u profesionalnoj košarkaškoj ligi tri na tri, u kojoj mnogi bivši NBA igrači trenutno igraju. Neki igrači u BIG3 se nadaju ponovnom igranju u NBA ligi, a Arenas vjeruje da bi trebali imati NBA posao umjesto Cartera.

Vince bi trebao biti trener ili u uredu davati svoj doprinos, rekao je Arenas. Imate igrače koji imaju 27 godina (u BIG3 ligi), a koji bi trebali biti u NBA-u. Nije da mi se ne sviđa što on igra, samo sam se ja od početka za sve morao izboriti.

Carter je prosječno postizao 7,4 poena tijekom 76 nastupa prošle sezone za Atlantu. Prešao je legendu Indiana Pacersa, Reggieja Millera, na 20. mjestu na NBA listi najboljih strijelaca i postao je najstariji igrač koji je pogodio sedam trica u jednoj utakmici. Carter je na šestom mjestu u povijesti lige s 2229 pogođenih trica.

42-godišnjaka su 1998. godine na draftu izabrali Golden State Warriorsi. Ubrzo nakon toga su ga trejdali u Toronto Raptorse, u kojima je i postao NBA zvijezda, a košarkaške fanove je dugi niz godina oduševljavao nevjerojatnim zakucavanjima i akrobacijama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE