Friday, September 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Artest: Na poluvremenu sam pio konjak

“Pio sam konjak tijekom poluvremena utakmica kada sam igrao za Chicago Bullse” otkrio je zloèesti deèko NBA lige, a danas èlan Los Angeles Lakersa, Ron Artest.

- Advertisement -

“Držao sam Hennessy u svom ormariæu. Kupovao sam ga u duæanu s alkoholnim piæima nedaleko od stadiona” dodao je košarkaš koji æe, unatoè dojmljivoj karijeri, ostati zapamæen po tuènjavi s gledateljima tijekom utakmice Indiane, za koju je tada igrao, i Detroita, zbog èega je nakon uvodnih sedam utakmica bio kažnjen zabranom igranja cijele sezone (2004/05).

“Mislim da sam pio jer smo tada èesto gubili utakmice” objasnio je 30-godišnjak u intervjuu danom  Sporting Newsu.

Artest je u NBA ligu stigao u sezoni 1999/2000 i trenutaèno je na prosjeku od 16 poena i 5.1 skoka po utakmici, no ono što statistika ne pokazuje, jedan je od najboljih obrambenih igraèa lige. Ili, kao što to sam tvrdi, “jedan od najboljih svih vremena”.

- Advertisement -

“Ljudi ne shvaæaju da u košarci postoji napad i obrana.  Kobe Bryant je sjajan napadaè s 30 poena po utakmici, a ja mu pomažem obranom. Prva sam obrambena opcija i jedan od najboljih defanzivaca svih vremena” zakljuèio je Artest koji je ove sezone na prosjeku od 12.4 poena po susretu.

Lakersi su, pak, s omjerom 14-3 trenutaèno najbolja momèad lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE