Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Artest planira prodati svoj jedini prsten

Ron Artest, nisko krilo aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa, želi osvojiti još jedan prsten s Lakersima jer planira svoj prošlogodišnji prsten prvaka staviti na aukciju. Skupljeni novac bi se uložio u projekt poboljšanja mentalnog zdravlja djece u školama.

Za vrijeme intervjua nakon sedme utakmice finala protiv Boston Celticsa Artest se zahvalio svom psihijatru koji mu je pomogao da se opusti za vrijeme doigravanja.

“Dok sam odrastao mentalno zdravlje je bilo nešto o èemu se nije prièalo. Ljudi su se bojali reæi da posjeæuju psihijatra i sliène stvari. Èak i prije osvojenog naslova govorio sam ljudima da posjeæujem psihijatra.”

Artest, koji pokušava imidž lošeg deèka ostaviti iza sebe, izjavio je da bi taj prsten mogao sam staviti u dnevnom boravku ili nositi na ruci.

“Ali mislim da je važnije uložiti u nešto u što vjerujem, a to je omoguæiti djeci da se posavjetuju s nekim jer je to toliko skupo. Ja plaæam roditeljske savjete, braène savjete, poslovne savjete i jako je skupo. Ovo ce biti za svu djecu, bogatu i siromašnu, iako bogati mogu platiti svoje psihologe, ali ipak to æe biti odlièan naèin da pomognemo djeci koja u ovom trenutku ne znaju kojim putem krenuti u životu.”

Poznate osobe su mu nudile izmeðu 50 000 i 100 000 dolara ali Artest želi održati aukciju tako da bi svi fanovi imali priliku završiti s tim prstenom.

Artest je svoj jedini šampionski prsten osvojio prošle sezone s Los Angeles Lakersima u uzbudljivoj seriji protiv Boston Celticsa. U sezoni je bio jedno od najveæih razoèarenja ali se iskupio odliènom sedmom utakmicom Finala kada je upisao 20 poena i 5 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE