Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Artest se nada promjeni kluba

Igraè Los Angeles Lakersa, Ron Artest, se navodno nada da æe završiti u novom klubu do kraja prijelaznog roka koji traje do 24. veljaèe. Artestov agent, David Bauman, odbio je bilo što komentirati u vezi ovih glasina.

31-godišnje krilo Lakersa u zadnjoj utakmici svog kluba protiv Houston Rocketsa je igrao samo 5,5 sekundi ukupno u posljednjoj èetvrtini i produžetku. Osim toga, Artest je oèito nezadovoljan situacijom u kojoj je gotovo uvijek na parketu tek èetvrta ili peta napadaèka opcija iza Kobea Bryanta, Pau Gasola, Lamara Odoma i Andrewa Bynuma.

Èinjenica je da Ron Artest ove sezone igra veoma loše. Prosjeci od 8,1 poena, 2,9 skokova i 2,0 asistencije su svi redom najgori u njegovoj karijeri. Uz to iz igre šutira sa tek 40,4% uspješnosti. Premda ni prošle godine Artest igrom u regularnom dijelu sezone nije nikoga ostavio bez daha (11,0 poena, 4,3 skokova i 3,0 asistencije), u doigravanju se pokazao kao jedan od kljuènih igraèa aktualnih prvaka, bez kojeg vjerojatno ne bi naslov prvaka opet otišao u Los Angeles.

Latest Posts

NE PROPUSTITE