Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Artest: Slobodno mene okrivite ako Lakersi ne obrane prsten

Jedan od najboljih defanzivaca NBA lige, ali i sigurna napadaèka opcija momèadi u kojima je igrao, Ron Artest, poruèio je navijaèima Los Angeles Lakersa da u sluèaju neosvajanja prstena prvaka prst krivnje usmjere prema njemu.

Prošle je sezone, svoje jedine u dresu Houston Rocketsa, 30-godišnje nisko krilo prosjeèno ubacivalo 17.1 koš uz 5.2 skoka i 3.3 asistencije.

U deset NBA sezona, provedenih u Chicagu, Indiani, Sacramentu i Houstonu, ostvarivao je prosjeèni uèinak od 16.1 koš i 5.1 skok po susretu, a 2004. godine službeno je proglašen najboljim obrambenim igraèem lige.

“Ne ponove li uspjeh iz prošle sezone navijaèi imaju pravo kriviti mene. Naslov prvaka osvojili su prošle sezone, a ja sam pridodani èlan. Navijaèi oèekuju ponavljanje uspjeha, svi u Los Angelesu išèekuju novi prsten. Ne doðemo li do njega ja sam taj koji æe biti kriv i navijaèi svoj gnjev imaju pravo usmjeriti prema meni. Mogu na mene bacati rajèice i sve ostalo” kazao je sjajni, ali incidentima skloni košarkaš, koji se pridružio Lakersima 8. srpnja potpisavši ugovor na pet sezona vrijedan oko 33 milijuna amerièkih dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE