Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Augustin i Rose propuštaju veèerašnje susrete, Rondo upitan

Sve smo bliže završetku regularnog dijela sezone pa mnoge ekipe odmaraju svoje igraèe za nastupe u doigravanju, kako bi u najvažniji dio sezone ušli bez problema. Ekipe koje pak neæe igrati u doigravanju takoðer su sklone odmaranju igraèa jer njima porazi ipak odgovaraju kako bi imali što veæe šanse ostvariti viši izbor na sljedeæem draftu.

D.J. Augustin neæe igrati protiv Bullsa veèeras radi ozlijede koljena. Njega æe u prvoj petorci zamijeniti Kemba Walker. Walker bilježi 14,9 poena, 5 skokova, 4,6 asistencije te 1,1 ukradenu loptu u 22 utakmice u kojima je startao u prvoj petorci ove sezone.

Takoðer, u toj istoj utakmici, Chicago Bullsi protiv Charlotte Bobcatsa, neæemo gledati ni aktualnog MVP-a lige, Derricka Rosea na parketu. Rose ima tekuæine u tetivama oko zglobova koja mu zadaje bolove te æe morati propustiti veèerašnju utakmicu. “Èekam da tekuæina izaðe što prije”, izjavio je Rose. Ovo je sigurno težak udarac za Bullse jer se ne zna kada æe se toèno Derrick vratiti na parket. Umjesto Rosea, u prvoj petorci trebali bi vidjeti C.J. Watsona.

Dodajmo još kako je Rajon Rondo je ozlijedio leða u utakmici protiv Knicksa. Iako je ostao ležati na parketu neko vrijeme, Rondo se ipak vratio u igru. Nakon utakmice je izjavio kako ne osjeæa pretjeranu bol, ali osjeæa ponovo bol na ruènom zglobu kojega je veæ ranije ozlijedio. Unatoè Rondovom optimizmu, upitno je hoæe li zaigrati veèeras protiv Orlanda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE