Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Austin Rivers: “Dinamika između Paula i Griffina bila je čudna”

Los Angeles Clippersi nikad nisu otišli dalje od druge runde playoffa dok je za njih nastupao Chris Paul i postavljalo se pitanje izvlači li velika trojka Clippersa najbolje jedno od drugih. O tome i o odnosu Paula i Blakea Griffina progovorio je i njihov tadašnji suigrač Austin Rivers.

“Dinamika s Blakeom i Chrisom bila je čudna. Ne znam zašto. Jednostavno je bilo čudno. Nitko nije znao tko je bio vođa, a ako je netko imao nešto za reći, to bi preraslo u svađu. Mislim da su se ljudi povremeno bojali išta reći Blakeu jer nismo znali kako će reagirati. Sada je potpuno drugačija osoba, puno pristupačnija. Mislim da je to zato što smo ga prihvatili kao vođu. Sad znamo tko je glavni, all-in smo s Blakeom.”

Paul je Clipperse zamijenio Rocketsima, a o igranju s njim progovorio je i sam Griffin.

“Kada bi sve funkcioniralo kako treba, lopta je kružila po terenu. No, kad bi stvari pošle po zlu, rascijepili bismo se. Samo želim osigurati da nam se to ne događa i dalje.”

Blake je zaista prihvatio ulogu vođe ove sezone što se i vidi iz njegovih brojki. U prvih deset utakmica, Griffin u prosjeku bilježi 22,8 poena i 8,5 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE