Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Barack Obama primio Lakerse u Bijeloj kuæi

Predsjednik Sjedinjenih Amerièkih Država Barack Obama sveèano je u ponedjeljak primio košarkaše Los Angeles Lakersa, aktualne prvake NBA lige, u Bijeloj kuæi.

I sam veliki košarkaški zaljubljenik Obama je istaknuo kako uživa gledati Lakerse kako igraju, te im je èestitao na osvojenom 15. naslovu NBA prvaka prošle sezone.

“Nitko ne predstavlja savršenstvo u košarci bolje no što su Los Angeles Lakersi uèinili prošle godine” rekao je Obama, koji je posebno oduševljen bio što je upoznao trenera Lakersa Phila Jacksona.

“Želim mu èestitati na osvojenom 10. naslovu, rekordnom u povijesti u ulozi trenera. Ipak, želim istaknuti da je šest naslova osvojio u dresu Chicago Bullsa” dodao je amerièki predsjednik, koji je sam veliki navijaè “bikova” iz Chicaga, njegovog rodnog grada.

Obama se nije propustio našaliti i s manjinskim vlasnikom Lakersa, a nekadašnjom igraèkom velièinom Magicom Johnsonom.

“Sjeæaš se toga Magic?” upitao je Obama Magica Johnsona koji je sa svojim Lakersima poražen od Chicago Bullsa u finalu NBA lige 1991. godine.

Obama je u nastavku nahvalio i dobrotvoran rad Lakersa za zajednicu i njihove brojne donacije, a Lakersi su mu uzvratili poklonjenim dresom s njegovim imenom i brojem 1.

Latest Posts

NE PROPUSTITE