Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Baran srušio favoriziranu Floridu šutom za pobjedu

Veèeras je u NCAA ligi (divizija II) Hrvat Nikola Baran odveo svoje sveuèilište Rollins do pobjede nad favoriziranom ekipom Florida Southern.

Utakmica je bila cijelim svojim tijekom neizvjesna te se nijedna ekipa nije odvajala na osjetniju prednost. Naš Nikola Baran odigrao je 16 minuta ali i ta mu je minutaža bila dovoljna da bude kljuèan igraè utakmice. Naime, Baran je pogodio tricu 3 sekunde prije kraja za pobjedu 91-88. Za one koji možda ne prate dovoljno diviziju II, Florida je rangirana kao druga najbolja ekipa te je ovaj poraz došao kao veliko iznenaðnje.

Baran se osim šutom za pobjedu nije posebno isticao tijekom utakmice. Postigao je 5 poena uz tri skoka, tri ukradene lopte i dvije asistencije, no kada je bilo potrebno pogodio je svoju jedinu tricu od èetiri pokušaja. Inaèe, kod pobjednika najbolji je bio Myk Brown sa 30 poena dok je poražene predvodio Terry Jenkins sa 31 poenom i 4 skoka.

“Vjerujem u svaki svoj šut, pa sam tako vjerovao i u taj pobjedonosni, ali prije toga sam tri trice promašio. No, zadnja je hvala Bogu ušla. To nam je bila jako važna pobjeda. Floridi smo nanijeli prvi poraz u ovoj sezoni.” izjavio je Nikola Baran i naš portal za kraj dodao:

“Osjeèaj je odlièan, kako i ne bi bio kada sam pogodio za pobjedu. Atmosfera u dvorani je nakon pobjednièkog koša bila fantastièna, èestitike cijeloj ekipi”

Latest Posts

NE PROPUSTITE