Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Barbosa: Vraćam se u NBA tek kada se u potpunosti oporavim

Brazilski razigravač i šuter Leandro Barbosa približava se kraju svog rehabilitacijskog procesa od ozljede prednjeg križnog ligamenta te je u izjavi za američku košarkašku javnost potvrdio da će se na parkete vratiti tek nakon što se u potpunosti oporavi od ozljede.

Podsjetimo, Barbosa je 30-godišnji brazilski reprezentativac koji je u sferama NBA lige već jedno desetljeće, ali je svoju karijeru morao prekinuti zbog ozljede. Naime, Barbosa je potrgao prednje križne ligamente te je morao na operaciju. Proces rehabilitacije je prema njegovim riječima pri samome kraju, ali on neće žuriti s povratkom na parkete.

“Nema potrebe da se vratim što je prije moguće. Neću žuriti. Ali želim naglasiti da ću se vratiti jednoga dana, ali kada se u potpunosti oporavim od ozljede. Ne kada budem 100%, već kada budem 120% spreman”, dodao je Brazilac koji je u svojoj NBA karijeri promijenio dresove Sunsa, Raptorsa, Pacersa i Celticsa, dok su njegovi posljednji poslodavci prije ozljede bili Washington Wizardsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE