Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Barkley: “Bio sam pijan kao letva kad sam čuo da će me trejdati u LA, a navečer sam igrao utakmicu za Sixerse”

NBA legenda Charles Barkley prisjetio se nekih od svojih najboljih (i najgorih) trenutaka karijere tijekom zabavnog razgovora s novinarom ESPN-a Zachom Loweom tijekom gostovanja na podcastu The Lowe Post. Hall of Famer se prisjetio vremena kad je u pijanom stanju igrao utakmicu u dresu Philadelphia 76ersa jer je mislio da je trejdan u Los Angeles Lakerse, no samo nekoliko sati prije utakmice je saznao da od toga ipak neće biti ništa.

Agent me nazvao ujutro i rekao mi: Danas će te trejdati u Lakerse, prisjetio se Barkley. Moji prijatelji i ja odlučimo izaći van proslaviti, do podneva smo već bili pijani. Zatim me opet agent nazvao kasnije da bi mi rekao kako će mi javiti sve detalje oko dovršetka posla. Ja sam bio u oblacima, no nakon tri sata (15:30) me opet nazvao i javio mi kako su Sixersi odustali od dogovora. Ja pijan kao letva, a mi imamo utakmicu navečer. Mislio sam da se on šali jer imam utakmicu, a pijan napio sam se kao kanta budući da sam konzumirao alkohol cijeli dan. Smiješno je kako se uopće ne sjećam jesam li dobro ili loše odigrao tu utakmicu. Mislim da sam možda odigrao loše jer sam bio bijesan što Sixersi nisu završili posao, a znao sam da ću sljedeće dvije-tri sezone opet morati igrati u bijednoj momčadi.

Posljednja rečenica je dokaz kako je Barkley jedva čekao napustiti redove Sixersa. Vjerojatno je da se sve to dogodilo 1992. godine, a sljedeće sezone je trejdan u Phoenix Sunse, gdje mu je napookon uspjelo doći do NBA finala 1993. godine protiv Michaela Jordana i Chicago Bullsa. Nažalost, Phoenix je izgubio u šest utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE