Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Barkley: “Šanse Lakersa za naslov? Nula. Nikakve”

Najsrčaniji navijači Lakersa još uvijek misle i nadaju se da Los Angeles Lakersi mogu osvojiti NBA naslov ove sezone. U tu skupiti svakako ne spada Charles Barkley, velikan NBA lige.

Ta je momčad prepuna talenta i iskustva, te bi sigurno morali pripadati u tu skupinu. Taj silan talent još uvijek nije potpuno zdravi niti uigran, a i forma kod nekih igrača je upitna. Uz formu, treba se osvrnuti na obranu i klupu, koja je možda i pod najvećim upitnikom trenutno, ali mogućnosti koje može donijeti taj talent donose nadu navijačima Lakersa da se do naslova može doći.

Charles Barkley misli potpuno suprotno, te govori da nema nikakve šanse da Lakersi osvoje titulu. On je svoje mišljenje izrekao u emisiji The Dan LeBatard Show gdje nije štedio na riječima kada su ga pitali mogu li Lakersi do naslova prvaka ove sezone.

“Nikakve. Nula. Nema nikakve šanse. Mislim da su Oklahoma City, Memphis i Spursi najbolji klubovi na Zapadu. Svi pričaju samo o Clippersima. Ne sviđa mi se njihov postavljeni napad. Ne sviđa mi se kako pucaju slobodna bacanja. Ja volim Chrisa Paula, a to sam govorio godinama. Prije sam mislio kako je Jason Kidd najbolji vođa u NBA, ali se vremena mijenjaju, te sam tako promijenio svoje mišljenje. Sada mislim da je Chris Paul najbolji vođa”, rekao je Barkley.

Barkley se već ranije na TNT televiziji izjasnio kako su Lakersi prestari i spori. Govorio je i o tome kako je Zapad za razliku od Istoka vrlo jak i izjednačen, te kako će Lakersi imati jako težak put u doigravanju te da neće otići do kraja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE