Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Barkley: “Sto posto sam siguran da će se NBA liga nastaviti”

Hall of Famer Charles Barkley je “100 posto siguran” da će se NBA sezona nastaviti.

Tijekom nastupa u emisiji ESPN-a, Barkley je rekao da je nakon razgovora s nekim izvršnim ljudima Turnera siguran da će se tekuća NBA sezona opet igrati na Floridi ili u Las Vegasu.

Chuck je, međutim, govorio i o izazovima izoliranog formata doigravanja, pogotovo ako igrač u playoffu bude imao pozitivan test na COVID-19.

NBA će donijeti odluku sljedećeg tjedna, rekao je Charles Barkley. 100% sam siguran da će se igrati. Znam da će moji prijatelji u Major League Baseball igrati. Znam da će se igrati hokejaška liga. Mislim da profesionalni i sveučilišni nogomet moraju vidjeti kako će to nama ići. Ne možete zaustaviti doigravanje. Mislim da će momčad morati odustati od playoff serije ako bilo koji od njihovih igrača, čak i najbolji igrač dobije virus. Morat ćete izolirati cijelu momčad i oni će morati izgubiti krug doigravanja. Time će “nestati” iz playoffa.

NBA je započela preliminarne pregovore s Walt Disney Company oko eventualnog ponovnog pokretanja sezone 2019-20 krajem srpnja u Walt Disney Worldu.

Povjerenik lige Adam Silver i njegovi suradnici još uvijek odlučuju koji će se oblik lige vratiti. Doigravanje se može odmah igrati s 16 najboljih ekipa. Ali opet, ništa nije čvrsto postavljeno, budući da je sve uvjetovano koronavirusom.

Prije suspenzije sezone 2019./2020., Milwaukee Bucksi imali najbolji skor u NBA ligi (53-12), dok su na Zapadu najbolji bili Los Angeles Lakersi sa skorom 49-14.

Latest Posts

NE PROPUSTITE