Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Baron Davis pauzira godinu dana zbog ozljede koljena

Košarkašu New Yorka Baronu Davisu u 4. su utakmici doigravanja Istoène konferencije NBA lige protiv Miamija popucali križni i medijalni kolateralni ligamenti desnog koljena. Ozljeda je to zbog koje mora pauzirati najmanje godinu dana, a pod upitnikom je i nastavak karijere.

Knicksi su objavili da æe njihov 33-godišnji razigravaè ovog tjedna obaviti operaciju desnog koljena, te potvrdili da je magnetskom rezonancom uz pucanje prednjih križnih i medijalnog kolateralnog ligametna desnog koljena ustanovljeno i djelomièno puknuæe tetive istog.

Davis se veæ borio s težim ozljedama, a prilikom iskliznuæa diska kralježnice zbog kojeg nije prošle sezone igrao do veljaèe, njegova je karijera veæ bila ozbiljno ugrožena. Ove je sezone postao starter u momèadi iz Madison Square Gardena nakon što je Jeremy Lin morao operirati koljeno, a seriju pehova Knicksa upotpunio je njihov treæi izbor na toj poziciji rookie Iman Shumpert koji je u prvoj utakmici doigravanja kod Miamija takoðer potrgao prednji križni ligament u koljenu.

Zbog navedenih izostanaka sva je odgovornost na organizaciji napada New Yorka ostala na iskusnom Mikeu Bibbyju, a iduæa utakmica u seriji u kojoj Heat vodi 3-1 na rasporedu je u srijedu u Miamiju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE