Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Baron Davis u NBDL-u, želi povratak u NBA

Nekadašnji dvostruki All-Star igrač, sada tridesetšestogodišnjak Baron Davis vraća se na košarkaške parkete nakon 4 godine stanke. Ogranak NBA momčadi Philadelphia 76-ersa u razvojnoj ligi, Delaware 87-ers, odlučili su se pojačati na poziciji razigravača s veteranom kao što je Davis nakon odlaska nekoliko igrača u NBA.

B-Diddy je zadnju utakmicu u najjačoj ligi svijeta odigrao u svibnju 2012. godine u susretu svojih New York Knicksa protiv Miami Heata u kojoj je ozlijedio desno koljeno te se od onda očekuje njegov povratak. Mnogi su se već pomirili s time da ga više nikad neće vidjeti na parketima neke NBA momčadi, ali čini se kako Davis ne misli tako te je spreman prihvatiti izazove koje liga stavlja pred njega.

Svoje najbolje igračke godine pružio je u dresu New Orleans Hornetsa i Golden State Warriorsa sredinom prošlog desetljeća, a još je nastupao za Los Angeles Clipperse, Cleveland Cavalierse i već spomenute Knickse. Prosječno je u karijeri bilježio 16,1 koševa uz 7,2 asistencije i 3,8 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE